INFO| AKTIVITET | ALBUM | MEDLEMMER | BESTYRELSEN | KONTAKT
 
 

 


Fernisering på B-husets gruppeudstilling 5.april 2013 fra 17:00 -21:00.

Performance, installation, maleri, foto og videokunst.

Udstillingen er åben fra 5.april til 14.april
Gratis adgang hverdage kl. 14-18 weekend kl. 11-17
Finissage med performance søndag 14.april kl. 11-17

Husk kontanter til vores billige bar.

Mille Rude, Karoline H. Larsen, Yvette Brackman, Stine Hedegaard Andersen, Thomas Ryder, Sofie Lebech, Anders W.Ø. Larsen, Rune K. Drewsen, Iben Soffy, Rikke Flensberg, Tim Garbos, Jesper Taxbøl, Maj Hasager, Malene Nors Tardrup, Astrid Mette Raba, Michala Norup,Andrea Hasselager, Kristina Kvalvik, Bettina Camilla Vestergaard, Maria Werger, Anne Aarsland, Amani Naseem, Seimi Nørregaard & CoreAct

 

Støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning

 

download pressebilleder

 

download performance program

 

Få vejbeskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moving Space - Performance Festival Frederiksberg

www.movingspace.org

Moving Space er: 53 kunstnere og kunstnergrupper som i dagene 7.-10. maj indtager det meste af indre Frederiksberg med performances af enhver art!

Moving Space er: en stedsspecifik performancefestival, specielt udviklet til Frederiksberg som bydel. Moving Space's vision er, igennem tværkunstneriske interaktioner og publikuminddragelse, at skabe udgangspunktet for et større og friere rum for liv, bevægelse og leg i byrummet på Frederiksberg.
Alle performances, events og udstillinger er gratis!

Moving Space er: arrangeret i samarbejde mellem : PIXEL- Fast videos udstillingssted og B-Huset - produktionsfælleskab for samtidskunstnere

Moving Space er støttet af Kunstrådets Billedkunstudvalg og af Frederiksberg Kommune.

 

 

 

Pressemeddelelse:

B-Huset: Ryk-Ind Overgaden 17.-19. April 2009

I en fortættet kunstweekend rykker en flok tilfældigt sammensatte kunstnere ind i Overgadens lokaler på Christianshavn med performances, workshops, live-koncerter og meget mere. Uden kurator og helt uden sammenhængende idé markerer og fejrer kunstnerne de midlertidige forbindelser mellem kunst og geografi i det københavnske kunstmiljø.

A-Huset blev på få år et vartegn for det københavnske kunstmiljø. Nu er det allerede en myte og en saga blot: de mange kunstnere var samlet i husets dynamiske fællesskab for en stund, og er nu spredt i nye værksteder over hele byen.

Midlertidigheden er et grundvilkår for de københavnske kunstnere: atelierfællesskaber opstår og forgår i takt med at huse rives ned eller renoveres. Kunstmiljøet er i evig bevægelse og nye forbindelser skabes og brydes med hvert nyt fællesskab.

De omkring 20 kunstnere, der i dag tilhører A-Husets navnesøster, atelierfællesskabet B-Huset, markerer og fejrer nu helt bogstaveligt kunstscenens flygtige forbindelser med en flash-udstilling i Overgadens lokaler.

For en weekend indtager B-Husets kunstnere Overgadens højloftede lokaler med hver deres værker, hver deres projekter og hver deres tanker og idéer. Med en ordentlig flok af deres venner – heriblandt flere malerhold fra FOF – bringer de værkstedsfællesskabernes impulsive spontanitet og midlertidige tilfældighed ud til publikum.

”Ryk-Ind” er et øjebliksbillede af den københavnske kunstscene; en fejring af tilfældigheden, af den gensidige inspiration – og den dynamik, der opstår i de tilfældige møder.

Udstillingen er en unik chance for at opleve et af byens pt. mest markante kunstnerfællesskaber inden dets medlemmer igen bliver spredt for alle vinde.

Ryk-Ind
Overgaden 17.-19. April Fernisering fredag den 17. april fra 17-21.
Udstillingen er desuden åben lørdag fra kl. 12-18 og søndag fra 12-17 med diverse events og performances undervejs.

 

 

 

Åbent hus i atelierfællesskabet B - HUSET
Lørdag d. 31 maj kl. 13 – 17

videoscreenings, foto, maleri, installation, tegning, performance og events

Program

13 00: Åbningstale ved Karoline H. Larsen,  medinitiativtager til B- HUSET

13 30 - 17: Udstillinger i atelierne: Anne Aarsland, Thomas Adelhorst, Stine Hedegaard Andersen, Yvette Brackman, Rosa Marie Frang, Maj Hasager, Karin Kaster, Sofie Kirt, Karoline H. Larsen, Astrid Lomholt, Anne Skole Overgaard, HuskMitNavn Aviram Raba, Astrid Mette Raba, Christian Schmidt Rasmussen, Mille Rude, Kaspar Astrup Schröder, Asbjørn Tejdell, Henrik Vering og Bettina Camilla Vestergaard.
Gæstekunstner Maria Werger.

13 -16: dj: je M’appelle Mads

16 00: Konvoj: øl og dj

Grill, drinks og limonade i skolegården

Pressemeddelelse: Åbent hus i ateliersskabet B-huset

B - HUSET er et nystartet atelierfælleskab, der holder til i Gunnar Jørgensens skole på Frederiksberg, her har 20 professionelt arbejdende kunstnere deres daglige gang.

B-HUSET startede ud fra et akut behov for et stort og åbent værkstedsfællesskab beliggende i indre by.
Efter at A-HUSET på Islands Brygge blev nedlagt som værkstedsfællesskab i December 2006, har mange kunstnere stået uden værksteder, men også uden fællesskabet som et stort og mangfoldigt sted giver.
Behovet for et fælles hus for forskelligartede kunstgenrer var derfor stort, og da en gruppe på 4 kunstnere opdagede den tomme skole på Frederiksberg, blev det muligt at etablere et sted, men også en platform for kunst, kunstudøvelse og netværk.

Ønsket er at B-HUSET bliver et udadvendt og professionelt arbejdende sted, som Frederiksberg Kommune kan referere til som et kunstlaboratorium, og som med sin placering og med sin gruppe af forskellige kunstnere kan vise initiativer og strømninger fra den aktuelle kunst.

Med arrangementer som dette Åbent Hus byder vi velkommen til et kig ind i kunsten
på et uformelt og non-commercielt plan, hvor udveksling og samarbejder kan opstå.

Vi håber derfor at Frederiksberg Kommune og Kommunens borgere vil få glæde af B-HUSET,
og at B-HUSET vil få glæde af sin beliggenhed på Frederiksberg med et godt lokalmiljø og åbne døre.

Velkommen

 

 

 
 

B-Huset, H.C. Ørstedsvej 65 (Baghuset), 1879 Frederiksberg C