Malaga

Køb en lejlighed i Malaga

Leger du lidt med tanken om at rykke hele familien til Malaga, så er du langt fra den eneste. Det er nemlig blevet ret populært at slå sig ned i udlandet, og her er Spanien et af topscorerne for danskere med udlængsel.

Tænker du specifikt på at slå dig ned i Malaga-området, så får du da også meget det, som danskere primært flytter til Spanien for. Du får et mere venligt klima, et venligt folkefærd, lavere leveomkostninger og lavere skat. Lønningerne i Spanien er dog på et noget lavere niveau, end det er i Danmark, men det er stadig ret billigt at leve der.

Et godt dansk netværk

Malaga er det område i Spanien, der tiltrækker flest danskere. Derfor er der også mange klubber og aktiviteter for danskere i området. Du kommer således hurtigt til at falde til og føle dig godt modtaget, når du flytter til dit nye spanske hjem.

Både de lokale indbyggere og de tilflyttende danskere og andre udlændinge har oparbejdet et godt og stærk netværk, som du selvfølgelig også kan blive en del af.

Find en god lejlighed i Malaga

Når du gerne vil slå dig ned i Malaga, så vil det være nemmere at finde din kommende bolig, når du er på destinationen. Så kan du meget bedre vurdere, om området, ejendommen og så videre er noget for dig.

Nogle gør det, at de finder en midlertidig bolig, som de bor i først, inden de kan vælge den mere permanente. Det kan nemlig tage noget tid, inden du helt får lært et bestemt område at kende. Det valg bliver nemmere at træffe, hvis du får god tid til det.

Lejlighedens beliggenhed

Der kan være store lokale forskelle på de forskellige dele af området. Sådan er det i alle lande. Når du skal til at vælge beliggenheden for din permanente bolig, så er der flere ting, som du skal have med i dine overvejelser.

Du skal huske, at du ikke blot er der på ferie, men skal bo og arbejde der for alvor. Det betyder, at du skal have en hverdag til at fungere bedst muligt.

Derfor skal du også medtænke sådan noget som: indkøbsmuligheder, udsigten, afstand til stranden og bjergene, afstand til arbejdet, prisniveauet og eventuelt skole- og pasningsmuligheder for børnene.

Få hjælp til køb af lejlighed i Malaga

I den fase hvor du skal til at købe en konkret lejlighed, så vil der være en række forhold, som du skal være opmærksom på. Det fungerer ikke helt som hjemme i Danmark.

Der findes heldigvis flere danske ejendomsmæglere i Spanien. De har fuldstændig styr på køb og salg af ejendomme og vil hellere end gerne være dig behjælpeligt med stort og småt i forbindelse med dit køb af lejlighed i Malaga.

Der er rigeligt at have styr på, når du skal flytte fra det ene land til det andet. Her er det fint at have en lokalkendt tovholder til at guide dig igennem store dele af den proces. Så kan du koncentrere dig om at pakke og pakke ud – og glæde dig til din nye tilværelse.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen