Vinduespudser

Professionelt, lokalt servicefirma

Handler du helst lokalt, så gælder det måske også i forhold til servicefag. Det burde det i hvert fald gøre, for der er flere åbenlyse fordele ved det.

Dels er køreturen kortere, og dels kender det lokale firma de særlige forhold, der findes netop i din by.

Hos CL Polering kan du altid henvende dig for et godt tilbud på professionelt rengørings- og vedligeholdelsesarbejde.

Hvilke opgaver tilbydes der?

Dette firma kan tilbyde:

  • Vinduespolering
  • Skånsom vask af solcelleanlæg
  • Effektiv algerensning af tag
  • Effektiv algerensning af fliser, terrasse og murværk
  • Omfattende rengøring og service af erhvervsejendomme

Der tilbydes også individuelle pakkeløsninger, der indeholder flere typer af rengøring, vedligeholdelse og service.

Kontakt dit lokale vinduespoleringsfirma for et besøg og et efterfølgende godt tilbud.

Serviceopgaver på private hjem

Der er et hav af vedligeholdelsesopgaver, der skal klares i og omkring et privat hjem. Når det kommer til de lidt tungere af slagsen, så kan du med fordel kontakte dit lokale servicefirma for et godt tilbud.

Det kan for eksempel deje sig om vinduespudsning, vask af solcelleanlæg, rensning og efterbehandling af havefliser, algerensning på tag, terrasse og murværk eller andre relaterede opgaver.

Med andre ord; alle de tunge opgaver, som du aldrig rigtigt får gjort eller ikke har mod på selv at gøre.

Det kunne for eksempel være opgaver som at rense og efterbehandle husets tag, bekæmpe flisepest på havefliserne og forhindre dem i at komme igen med det samme, rense og behandle nordmuren for alger og mos og lignende tunge, men nødvendige opgaver.

Netop den type opgaver er CL Polering i Haslev eksperter til. Få dem til at rykke ud, når det skal gøres ordentligt.

Serviceopgaver på erhvervsejendomme

Der er mange tilsvarende opgaver på en erhvervsejendom. Den er jo et firmas ansigt udadtil, derfor er det ekstra vigtigt, at det står rent, flot og velholdt. Det signalerer stærkt, om det er et troværdigt og ordentligt firma.

CL Polering er friske på at lave en helt skræddersyet pakke til firmaet. Kontakt dem for en aftale om et besøg og et rigtigt godt tilbud.

Det kan selvfølgelig indbefatte alle de nævnte arbejdsopgaver, men det kan sagtens være andre relaterede opgaver, der alle har med rengøring og vedligeholdelse at gøre.

Lav gerne en aftale om et abonnement, der betyder, at CL Polering besøger dit firma regelmæssigt. Så kører det bare på skinner, og du kan koncentrere dig om andre opgaver.

Sæt pris på dine gode naboer

Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så har du nok nogle gode naboer. Dem kunne du slå dig sammen med og få lavet en fælles aftale hos CL Polering i Faxe.

Er I flere, der slår jer sammen, så er der gode rabatter at få. Når I bor så tæt på hinanden, så kan I udnytte det til at spare nogle udgifter til kørsel. Det kan udløse en rabat til alle.

Denne naborabat er absolut værd at tage med. Så tag en tur rundt i lokalområdet og bank på døre.

Jo flere, I er, des bedre rabatter.

Godt vedligehold giver god økonomi

På den længere bane er der god økonomi i at sørge for, at dit hus og din have bliver vedligeholdt ordentligt – og i tide.

Gør du ikke det, vil dele af huset, taget og havefliserne og så videre tage skade. Disse skader kan blive ret omfattende og ikke mindst – ret dyre.

Så sørg nu for at få lavet en god aftale om regelmæssigt vedligehold. Så behøver du ikke at tænke mere over det, og du behøver ikke frygte, at du en skønne dag bliver præsenteret for en uoverskuelig reparation.

Det betaler sig altid at vedligeholde frem for at reparere.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen