Samsung smartphone

Sammenligning af Samsung Galaxy S6 og iPhone 6

De seneste år er der to selskaber, der har domineret smartphone markedet. Apple og Samsung er de suverænt mest sælgende mobilproducenter, og det med god grund. iPhones og Samsung Galaxy telefoner er bare lidt bedre, end de andre smartphones på markedet. Men hvilken telefon er bedst?

For og imod begge modeller

Selvom telefonerne på mange punkter kan ligne hinanden, er der dog små forskelle, som kan få forbrugerne til at læne mere mod den ene eller den anden telefon.

  • Skærm

iPhone 6: 12 cm

Samsung Galaxy S6: 13 cm

Selvom en stor skærm gør surfing på nettet, streaming af Netflix eller Youtube og andre ting en smule mere behagelige, er det ikke noget der for alvor kan mærkes, når der ikke er tale om mere end en enkelt centimeter. Hvis du har brug for den største skærm, kan du eventuelt også overveje en iPhone 6 Plus.

  • Ydeevne

iPhone 6: Apple A8 64-bit dual-core 1.4GHz, 1GB RAM

Samsung Galaxy S6: Exynos 7420 64-bit octa-core, 3GB RAM

I de fleste tests vinder Samsung-telefonen på hurtighed, hvilket giver god mening med tre gange så mange RAM, som endda er hurtigere end de RAM, der sidder I en iPhone 6. Men i hverdagsopgaver kan du stort set ikke mærke forskel på ydeevnen af disse to maskiner.

  • Kamera

iPhone 6: 8 megapixel

Samsung Galaxy S6: 16 megapixel

Tallene taler næsten for sig selv. Men tal kan til tider snyde. Der er nemlig ikke den store forskel på disse kameraer, da iPhone 6 er utroligt god til at stabilisere sine billeder, så du nemt kan komme i gang med at fotografere. Til gengæld vinder Samsung Galaxy S6, hvis der er svag belysning, når billedet skal tage, hvilket selvfølgelig kan være vigtigt at have med i baghovedet, når du køber din telefon.

Husk at fokusere på dine behov

Begge telefoner er smartphones af den bedste kaliber, og selvom det kan være utroligt svært at vælge, kan du derfor være sikker på, at du får en telefon, du bliver utroligt glad for. Hvis du sværger til enten Android eller Apple, får du nok mest ud af at vælge telefonen med det styresystem, du er blevet vant til.

Hvis du derimod ikke har en specifik præference, er det en god idé at se på, hvad du har brug for. Hvis du for eksempel vil have telefonen med det bedste kamera, skal du vælge Samsung Galaxy S6, selvom du i iPhone 6 også har en habil kameratelefon.

Valget er dit, men vi anbefaler at du finder din Galaxy S6 på Samsung.com og din iPhone 6 uden abonnement hos Apple-forhandleren Humac.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen