større penis

Utilfreds med størrelsen på din penis? Det kan du gøre

Det er ikke størrelsen, men gørelsen, som tæller. Dette er noget, som de fleste af os har hørt rigtig mange gange, når det kommer til sex. Og der er rigtig meget sandhed i dette citat.

For en stor del af den nydelse, som man kan give både sig selv og andre i sengen, kan man give på andre måder end via ens penis. For eksempel er det arbejde, man kan lave med hænder og tunge, lige så vigtigt som den del af samlejet, hvor man penetrerer sin partner.

En stor penis er en god ting

Når alt dette så er sagt, så er der selvfølgelig rigtig mange fordele ved at have en stor penis. Man kan gøre mere seksuelt med en penis, som fylder lidt mere, og det er nemmere at give sin partner en skedeorgasme eller en analorgasme.

Der er også noget æstetisk flot ved en penis, som syner af mere. Det er der mange, som synes, og mange mennesker tænder mere på en stor og fyldig penis, end en mindre en af slagsen. Derfor er der ingen tvivl om, at en mand med en stor penis har et nemmere udgangspunkt rent seksuelt.

Der er meget selvtillid knyttet til størrelsen på penis

Ser man bort fra det rent seksuelle, så betyder størrelsen på ens penis også meget for rigtig mange mænd på et mere personligt plan. For mange mænd betyder det nemlig rigtig meget at være velhængte.

indre penis er stor

Rigtig meget af en mands selvforståelse og selvtillid er nemlig knyttet til kroppen og særligt til penis. Man sammenligner med vennernes i omklædningsrummet, og man projicerer disse usikkerheder over på ens seksuelle partnere og ens sexliv. Derfor kan en lille penis, selvom den på ingen måde er ødelæggende for ens sexliv, godt have negative konsekvenser i en mands liv.

Det er muligt at arbejde for en større penis

Men hvis man som mand virkelig går og er ked af den måde, ens penis ser ud på, så er der faktisk noget at gøre. Den moderne udvikling af sexlegetøj og sexudstyrsmarkedet betyder nemlig, at der er kommet mere fokus på små penisser.

Derfor findes der en række remedier og teknikker, man som mand kan anvende, for at arbejde på at få en større penis. Disse tæller blandt andet penispumper, penissleeves og meget andet. Man kan læse mere om det store udbud af muligheder online.

Tænk på dine bevæggrunde

Mange af de remedier, som man kan bruge til at få penis til at føles eller være større, er ganske uskadelige og kan frit anvendes uden frygt for konsekvenserne. Men nogle mænd er så usikre på hvordan de ser ud, at de kan finde på at ty til for eksempel plastikkirurgi.

Her er det enormt vigtigt at huske, at man ikke for alt i verden bør være drevet af et ønske om at forandre sig selv. Hvis man reelt er enormt genereret af størrelsen på sin penis, så kan der måske være grund til at gå til yderligheder – men ellers ikke.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen