Fleshlight

Tag på romantisk tur med sexlegetøj

Skal man rejse skal man sørge for at få så meget ud af turen som muligt. Har man børn er det især tilfældet. For så har man endelig noget tid væk fra børnene og det er noget, som man bør nyde rigtig meget. Det er nemlig vigtigt, at man også af og til har noget tid for sig selv. Hvis man har en børnepasser eller lignende kan man nyde, at man ved, at der er nogen der passer på ens børn. I det tilfælde kan man bruge en rejse til at nyde lidt forældretid.

Det kunne for eksempel involvere en form for seksuel tur. Der er mange muligheder for at gøre en rejse lidt mere pikant. Det kan man blandt andet gøre hvis man pakker kufferten med nogle gode ting. Pak et butplug med i kufferten hvis du ønsker at gøre noget rigtig godt for dig selv og din partner. Det kan være en sjov ting at eksperimentere med.

Brug sexlegetøj sammen og giv jer tid

En af de ting, som næsten altid kendetegner en rejse er, at man har tid. Med mindre man har planlagt at lave noget konstant har man meget tid. Den kan man bruge på sig selv og sin partner. Der er ingen grund til at gå rundt og tro, at man skal nå noget hele tiden.

I stedet bør man tage en dyb indånding og tage skuldrene ned. Når det er gjort kan man mærke efter hvad man har mest lyst til. Måske kigger man hen på sin partner og ser hvordan solnedgangen spejler sig i vedkommendes ansigt. Det kan gøre, at man bliver helt vild med sin partner igen.

Når det er tilfældet kan man nyde hinandens selskab på en seksuel måde. Har man pakket noget sexlegetøj kan man gøre brug af det. Det gode ved at være på sådan en rejse er, at man pludseligt har tid til at prøve forskellige ting. Har man gang i forskellige former for sexlegetøj bliver legen aldrig sjov hvis man har for travlt. Det kan slet og ret ødelægge en seksuel leg, hvis man skal skynde sig alt for meget.

Derfor er det meget bedre, at man sørger for, at man har nok tid til at lege med hinanden.

Leg med sexlegetøj alene

Er du alene på tur behøver det ikke at betyde, at du skal snydes for at lege med sexlegetøj. For eksempel kan du pakke en pocket pussy og have det sjovt med den. Det kan du både gøre på toilettet eller hotelværelset, alt efter hvad der passer dig bedst.

Du kan også pakke andre ting og bruge dem. Det eneste man skal være opmærksom på når man pakker sexlegetøj i kufferten er, at det kan være man bliver stoppet. For det kan hurtigt se lidt suspekt ud når man bliver stoppet i kontrollen i lufthavnen. Det kan i hvert fald være lidt pinligt hvis personalet står og hiver den ene dildo efter den anden op. Læg derfor dit sexlegetøj lidt diskret i kufferten så det ikke er det første man ser.

 

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen